Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Για εσάς που τεμπελιάζετε αυτήν την ώρα στο γραφείο.
Μιληστε με τον διπλανό σας.. κουτσομπολέψτε λιγάκι.
Θάψτε και κανένα συνάδελφο. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα το καταλάβει ποτέ.
Καθήστε αναπαυτικά στο γραφείο σας, βάλτε τα χέρια σας πίσω από τον αυχένα σας, τα πόδια απλώστε τα στην απέναντι καρέκλα και φαντασιωθείτε... αν είστε άντρες μια γυναικάρα 2 μέτρα ξανθιά με γαλανά υπέροχα μάτια... αν είστε γυναίκα έναν γοητευτικο άντρα με θεληματικό πηγούνι ψηλό, γεροδεμένο με στιβαρά μπράτσα... κι αφήστε το αφεντικό σας να σας φωνάζει και να ζητάει οτιδήποτε από εσάς.
Φάτε μια τυρόπιτα. Αργά, νωχελικά, μασήστε την αρκετές φορές γιατί όπως έχουμε πει στο παρελθόν γίνεται καλυτερα η πέψη μασώντας αργά... ανοιγοκλείστε αρκετές φορές τα μάτια σας για να χαλαρώσουν, κουνήστε το στόμα σας αργά και γρηγορα συνάμα ... βρυχηθείτε σαν λιοντάριξύστε το κεφάλι σας μήπως και σας πέσει και καμια ψείρα.
Βάλτε τα πόδια σας απλωτά και κάνετε ψαλίδια.
μη φοβάστε δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς...αν θέλετε σηκωθείτε και χορέψτε... οι άλλοι θα ΄ζηλέψουν το θάρρος σας! Αγαπητοί μου υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μην τεμπελιάζετε και πλήττετε στην εργασία σας. Αλλωστε τα παραπάνω περιέχονται στο γνωστό "εργασία και χαρά" Θα κάνει πολυ καλο στην ψυχολογία σας...
Αν βαριέστε όλα τα παραπάνω υπάρχουν και άλλοι τρόποι... μπουγελωθείτε,ουρλιάξτε,χαχανίστε επιτηδευμένα, και βρίστε.
Οταν θα κάνετε όλα αυτά τότε αγαπητοί μου να είστε σίγουροι ότι δεν θα βαριέστε πλέον, θα γεμίσετε ενέργεια, θα αισθάνεστε περισσότερο χαρούμενοι, το θάρρος και η αυτοπεποιθησή σας θα ανεβεί κατακόρυφα και το κυριότερο θα μείνετε άνεργοι... Ζήτω!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: