Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ερωτας είναι η αιτία... και τι έρωτας! έρωτας ζεστός, έρωτας τρυφερός, έρωτας μεγάλος! έρωτας με απ'όλα... ένταση, πάθος, ζεστασιά, πληθώρα συναισθημάτων που θα σε λιώσει, θα σε εξαφανίσει θα σε ρισκάρει, θα σε πονέσει, θα σε ζήσει!
Θα σε πάει αλλού.. Σε άλλους κόσμους, ονειρικούς, ξένους, μακρινούς, σε άλλη διάσταση περίεργη, απύθμενη, ...
Ερωτας, έρωτας, έρωτας....ολα για τον έρωτα... και όλοι για τον έρωτα.. αυτόν ψάχνουν σε όλη τους τη ζωή, αυτόν ποθούν από πάντα, αυτόν που τους δίνει ζωή, έμπνευση, δύναμη .. τον ονειρεύονται, τον φαντάζονται... δυνατό, παθιάρη, έντονο...κτητικό, αλλόφρων...άλλοι τον ζουν σε όλο του το μεγαλείο.. άλλοι τον φοβούνται οικτρά... άλλοι, απλα τον ονειρεύονται...και τον περιμένουν....
Ενας έρωτας, έρωτας αληθινός, γνήσιος, μεγάλος έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις και τα σαρώνει όλα... υπάρχουν και έρωτες που περιμένουν ήσυχα στη γωνία μέχρι να βρουν την πρώτη ευκαιρία να εκδηλωθούν...έρωτες που λιγοψυχούν...έρωτες που ψάχνουν απέλπιδα να φανερωθούν... έρωτες που λαχταρούν να ξεδιψάσουν..
Ευχομαι σε όλους - αν δεν έχουν ζήσει -έναν συγκλονιστικό έρωτα- να τον ζήσουν με όλο τους το είναι! Να τολμήσουν, να ρισκάρουν, κι ας πονέσουν, κι ας λιώσουν, να πεθάνουν και να ξαναγεννηθούν.. τότε όμως θα έχουν ζήσει αληθινά σ'αυτή τη ζωή!!!!!!
Να έχετε ένα καλό απόγευμα.!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: