Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Δευτέρα. Δύσκολη μέρα. Βαρετή θα έλεγα...
Στην αρχή όμως της μέρας, μετά τη συνηθίζεις...
Σιγά σιγά την αγαπάς...
άλλωστε η αγάπη χτίζεται με το χρόνο,το καιρό..
Από την άλλη, η Δευτέρα είναι η αρχή της βδομάδας,
και ευχόμαστε η βδομαδα μας να είναι όμορφη, χαρούμενη γεμάτη γλυκές αναπάντεχες εκπλήξεις!!!!!
Μην πτοείστε!!!!! Αρχίστε σήμερα γυμναστική!Κάνει καλό στο σώμα και στο πνεύμα!
Κλείστε τα μάτια σας για λίγο και ονειρευτείτε!!!!
Έρχεταισε λίγο η Ανοιξη!!!!! Τα λουλούδια θα ανθίσουν, το χώμα θα μυρίσει, τα πουλακια θα κελαιδήσουν... ο έρωτας θα ζωντανέψει, η κούραση θα φύγει, το κέφι θα ξαναγυρισει...!!!!!
Και μετά την Ανοιξη το καλοκαίρι!!!! Θάλασσα, ήλιος, ξεγνοισιά!!!
Ομως γιατί να περιμένουμε πάντα κάτι να έρχεται... για να νιώσουμε καλύτερα...
Ας χαιρόμαστε το τώρα, τη στιγμή, το σήμερα!!!!!
Ας γελάμε περισσότερο, ας είμαστε πιο χαλαροί, ας νοιαζόμαστε περισσότερο για τον ευατό μας και τους αγαπημένους μας...ας παίζουμε σαν τα παιδιά... ας νιώσουμε όπως τα παιδιά, ξέγνοιστα, χαρούμενα... Ας βγάλουμε τις μάσκες της θλίψης, τους άγχους, της μιζέριας, και ας φωτίσουμε τα πρόσωπά μας με χαρούμενη διάθεση και όρεξη για την ζωή μας..Ας κάνουμε ότι θελήσουμε για να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι...
Ας μην μουχλιάζουμε και μιζεριάζουμε... Φτάνει πια. Δεν το αντέχουμε. Ας κλείσουμε έστω και για λιγο τα αυτιά μας, τα μάτια μας σε όλα τα δυσάρεστα που βλέπουμε και ακούμε και ας τραγουδήσουμε, χορέψουμε, ζήσουμε, γελάσουμε... αλλά να το κάνουμε με την καρδιά μας, με όλο μας το είναι...Ας συγχωρέσουμε αυτούς που ίσως μας έχουν πληγώσει, ας γνωρίσουμε καινούργιους φίλους που ίσως έχουν κάτι να μας πουν... ας είμαστε περισσότερο ευγενικοι, περισσότερο πρόσχαροι, ας μάθουμε να αγαπάμε και να δίνουμε δίχως να περιμένουμε αντάλλαγμα... Ηρθαμε σε αυτή τη ζωή για να ζήσουμε, να μάθουμε να αγαπάμε, να μάθουμε να συγχωρούμε, να μάθουμε να ζούμε... Να ζούμε όμορφα με αξιοπρέπεια, με χαρά.... με κέφι!
Καλή βδομάδα να έχετε!!!!!Υπέροχη βδομάδα!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: