Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Αξίζει επίσης να πάτε στην πολύ όμορφη Ξάνθη.
Θα την λατρέψετε για τις ομορφιές της και το πράσινο χρώμα της.
Σας προτείνω το Αρχοντικό -Ξενώνας- που βρίσκεται στην Σταυρούπολη.
Διαθέτει κούυζίνα, tv τζάκι, υδρομασάζ
O ξενώνας είναι εξ΄ ολοκλήρου πέτρινος, στεγάζεται σε αναστυλωμένο, καλοδιατηρημένο αρχοντικό του 1920 και είναι χτισμένος αμφιθεατρικά μέσα σε Έλατα, Ερυθρελάτη, Καρυδιά και Φλαμουριές.

Η θέα του στον ποταμό Νέστο πραγματικά σε μαγεύει, ενώ ο Παραδοσιακός Οικισμός της Σταυρούπολης σε προκαλεί να τον επισκεφτείς, αφού μόνο 5 λεπτά περπάτημα αρκούν για να βρεθείς στην πλατεία του χωριού!!!!!!!!!!
Ο ξενώνας διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και με την προσθήκη επιπλέον κρεβατιών μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 10 άτομα. Ο κάτω όροφος αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο, σαλόνι - καθιστικό με τζάκι, πέτρινο διπλό κρεβάτι, δωμάτιο ύπνου, κουζίνα και μπάνιο με υδρομασάζ.
Στον επάνω όροφο βρίσκονται τα 2 δίκλινα υπνοδωμάτια, σαλόνι με τζάκι και καθιστικό, και κουζίνα στην οποία σερβίρετε το πρωινό. Επιπλωμένα με παραδοσιακή επίπλωση και με ξεχωριστό διακοσμητικό ύφος το καθένα, όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση, υδρομασάζ κ.α.
Η πετρόχτιστη αυλή είναι διαμορφωμένη σε πολλαπλά επίπεδα και κατάφυτη από τα δέντρα της τοπικής χλωρίδας. Εδώ απολαμβάνετε το πρωινό ή τον καφέ σας και χαλαρώνετε αγναντεύοντας τη μοναδική θέα, ενώ τη δύση η εικόνα κόβει την ανάσα καθώς η παλέτα της φύσης σκορπάει παντού μοναδικά χρώματα.
Τα Στενά του Νέστου, η Οροσειρά της Ροδόπης. και τα Παρθένα Δάση της περιοχής είναι οι καλύτερες προτάσεις περιήγησης. Αλλά και πανέμορφοι φυσικοί καταρράκτες, διάφορα είδη πουλιών, αγριολούλουδα και πλήθος μανιταριών, σε προκαλούν να τα ανακαλύψεις.
Τα Πομακοχώρια με τους ξεχωριστούς κατοίκους τους, περιμένουν να γνωρίσουν στους επισκέπτες έναν «άλλο» τρόπο ζωής…. αλλά και η Ξάνθη με την πανέμορφη Παλιά της Πόλη και το παραδοσιακό της παζάρι σε περιμένει να την επισκεφθείς.

Από τιμές δεν ξέρω γιατί είχα πάει 2-3 χρόνια πριν.
Αξίζει τον κόπο πραγματικά!





















Το Αρχοντικό,



Ξάνθη,Σταυρούπολη,Διαμονή Ξενοδοχεία,Ξενοδοχεία,Ξενοδοχεια,

Δεν υπάρχουν σχόλια: