Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε για τα ζώδια και το τι μέλει γενέσθαι ιδού τα παρακατω:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!


Ετήσιες
αστρολογικές προβλέψεις για το


Έφτασε λοιπόν η ημέρα της αλήθειας. Ο παλιός χρόνος μας αποχαιρετά …Με την απαιτούμενη ανασκόπηση, που περιέχει τις απώλειες που μετράμε πάντα, αλλά και τις χαρές που βιώσαμε. Από την άλλη ο καινούργιος περιβάλλεται με προσδοκίες, με λαχτάρα για περισσότερη αγάπη, με ευχές για τα πρόσωπα που αγαπάμε.


Είναι αυτή η δικιά μου η χρονιά...; ρωτάνε οι περισσότεροι.


Η αλήθεια είναι ότι εμείς διαμορφώνουμε κυρίως την χρονιά μας. Οι αστρολόγοι λένε, ότι όταν μας λένε αυτή είναι η τυχερή σου χρονιά, αναφέρονται στις ευκαιρίες που μας δίνονται και εμείς πρέπει να τις αρπάξουμε!




ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ


Για άλλη μια χρονιά έχουμε σημαντικές μετακινήσεις πλανητών οι οποίες θα επηρεάσουν διαφορετικές ομάδες ζωδίων.

Αρχικά ο Πλούτωνας εγκαθίσταται οριστικά από την αρχή της νέας χρονιάς στο ζώδιο του Αιγόκερο, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριό, Ζυγό, Καρκίνο, Αιγόκερω.

Ο Δίας από τις πρώτες ημέρες του νέου έτους μετακινείται στον Υδροχόο δίνοντας αισιοδοξία, επέκταση, ευκαιρίες στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρο, Σκορπιό, Λέοντα, Υδροχόο.

Ο Κρόνος από το φθινόπωρο (μέσα Οκτωβρίου) αφήνει το ζώδιο της Παρθένου και μετακομίζει στον Ζυγό επηρεάζοντας και αυτός τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως.

Κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς έχουμε δύο εκλείψεις Ηλίου 26/1 /09 & 22/7/09 και τέσσερις εκλείψεις Σελήνης 9/02/09 – 7/07/09 – 6/08/09 – 31/12/09.

Να θυμάστε ότι η περίοδος των εκλείψεων είναι πολύ σημαντική και φέρνει σημαντικά γεγονότα στους ανθρώπους εκείνους που έχουν πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες.


Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε και να αποκρυπτογραφήσουμε τις κινήσεις αυτές για κάθε ένα ζώδιο ξεχωριστά:







Κριός


Θετική χρονιά ιδιαίτερα για την κοινωνική και προσωπική σας ζωή, με τις πιέσεις στην εργασία να εξακολουθούν να υπάρχουν αλλά και με καθοριστικές αλλαγές στην καριέρα. Ακόμη να είστε σε εγρήγορση ώστε να διακρίνετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Οι προκλήσεις, οι ανατροπές και οι περιορισμοί που σας ταλαιπώρησαν την προηγούμενη χρονιά, εξακολουθούν και φέτος αλλά μετά τον Οκτώβριο η κατάσταση αλλάζει. Μέχρι τότε φροντίστε να είστε οργανωτικοί και πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Ακόμη και αν πολλές φορές στη διάρκεια τη χρονιάς σκεφτείτε να τα παρατήσετε μην το κάνετε. Η ανταμοιβή θα έρθει όταν μάθετε τη σημασία της επιμονής στο στόχο και της υπομονής στις αναποδιές. Προς το τέλος του χρόνου θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να κερδίσετε μια προαγωγή η οποία θα συνοδεύεται από αύξηση των αποδοχών. Να θυμάστε ότι οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σας θα αποδειχθούν χρήσιμες και στα επαγγελματικά σας.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές θα είναι τα οικονομικά σας φέτος. Βέβαια θα πρέπει να συνεχίσετε να είστε προσεκτικοί αλλά μπορείτε να κινηθείτε πιο ελεύθερα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τον Μάιο όπου το δεύτερο δεκαπενθήμερο η ανάδρομη κίνηση του Ερμή προκαλεί παρανοήσεις, καθυστερήσεις και λάθη σε πληρωμές και εισπράξεις. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε κανένα οικονομικό έγγραφο εκείνο το διάστημα. Καλύτερη περίοδος για τα οικονομικά σας ο Ιούνιος. Μπορείτε τότε να κλείσετε επικερδείς συμφωνίες.

Με πολύ καλές προοπτικές ξεκινά σε αυτόν τον τομέα ξεκινά η νέα χρονιά. Μέχρι και τον Ιούνιο θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βρείτε το ταίρι σας καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας από τις 3 Φεβρουαρίου έως και τις 5 Ιουνίου!


Ο Δίας στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες, να μετατρέψετε μια φιλική σχέση σε ερωτική ή να γνωρίσετε τον άνθρωπο σας μέσα από παρέες. Ακόμη ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και σας διεκδικεί. Μέσα σε όλο αυτή την παραζάλη θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να κάνετε τις σωστές επιλογές γιατί ήρθε πια ο καιρός – ιδιαίτερα από τον Οκτώβριο και μετά- να προχωρήσετε σε μια δέσμευση ζωής. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, και το επιθυμείτε, μπορείτε φέτος να μεγαλώσετε την οικογένεια σας υποδεχόμενοι στη ζωή σας ένα μωρό.
Συνήθως κινδυνεύετε από ατυχήματα λόγω της βιασύνης σας, αλλά φέτος και ιδιαίτερα προς το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και να περιορίσετε το άγχος που σας προκαλεί διάφορα ψυχοσωματικά καθώς και δερματικά προβλήματα. Φροντίστε να πίνετε πολύ νερό και βελτιώστε την διατροφή σας αποκτώντας υγιεινότερες συνήθειες διατροφής.


Ταύρος
Δεν είναι κακή χρονιά το 2009 για σας, αλλά θα πρέπει να προφυλαχτείτε από υπερβολές, σπατάλες χρημάτων ή συναισθημάτων και λάθος αποφάσεις. Φροντίστε να απομακρύνετε από γύρω σας ανθρώπους ή καταστάσεις που κάνουν κακό στην ψυχή και τη ζωή σας, να εντοπίσετε τις ευκαιρίες και να τις διακρίνετε από τις ουτοπίες όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή.
Σημαντικός τομέας για το 2009 προβλέπεται ο επαγγελματικός. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου με τον Κρόνο στο ζώδιο της Παρθένου οι εξελίξεις στην εργασία σας δεν θα είναι πάντα οι επιθυμητές. ίσως συμβάλλετε και εσείς με την συμπεριφορά σας ή οποία φέτος δεν θα είναι και τόσο σταθερή. Βοηθός στα σχέδια σας έρχεται ο Δίας που φέρνει «ανοίγματα» στα επαγγελματικά σας και ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας. Μέσα Φεβρουαρίου έως μέσα Μαρτίου έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να μπούν εμπόδιο στα σχέδια σας και οι επικρίσεις και τα κακόβουλα σχόλια δεν θα λείψουν. Επίσης τα διαστήματα 20-30 Μαϊου 5-15 Ιουλίου και 18-22 Δεκεμβρίου θα πρέπει να είστε απόλυτα προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Υποσχέσεις που σας δίνονται αυτές τις περιόδους θα πρέπει να εξετάζονται πολύ προσεκτικά.
Είναι προτιμότερο φέτος να αποφύγετε τις νέες επενδύσεις και μην παίρνετε επικίνδυνα ρίσκα. Οπλιστείτε με υπομονή και αν πρέπει να διεκδικήσετε καλύτερα οικονομικά, να πουλήσετε ή να αγοράσετε ακίνητα καλύτερα διαστήματα είναι από τον Μάρτιο μέχρι και τον Αύγουστο εκτός από την περίοδο των εκλείψεων. Από τον Οκτώβριο και μέχρι το τέλος του έτους θα έχετε αυξημένα έξοδα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σας. Ίσως αλλάξετε τόπο διαμονής ή ίσως χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα σχετικά με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του χώρου σας. Ακόμη δεν αποκλείεται να σας ζητήσουν οικονομική ενίσχυση οι δικοί σας. Σε κάθε περίπτωση να είστε συγκρατημένοι στα έξοδα και μην κάνετε άσκοπες σπατάλες.


Είστε άνθρωποι που δεν μπορείτε να λειτουργήσετε μέσα σε μια σχέση αν δεν αισθάνεστε ασφαλείς ή υπάρχει αστάθεια στην συμπεριφορά του αγαπημένου σας προσώπου. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Πολλοί από σας θα προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης ίσως και κάτω από την πίεση μιας εγκυμοσύνης. Πολύ καλές περίοδοι για τα αισθηματικά σας είναι Ιούνιο και Ιούλιο και από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.
Έχετε ανθεκτικό οργανισμό και η ενέργεια σας είναι ανεξάντλητη. Ακόμη και δυσκολίες να προκύψουν έχετε το σθένος και την ψυχική δύναμη να τις αντιμετωπίσετε. Τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο όπου μετακινείται ο Κρόνος στον τομέα της υγείας και για δύο περίπου χρόνια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Αλλάξτε διατροφή, αποφύγετε τα λιπαρά φαγητά, βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Αν όχι γυμναστήριο τουλάχιστον κάντε μακρινούς περιπάτους ή κάποιο σπορ σε σχέση με την φύση. Να πίνετε πολύ νερό και μην αγνοήσετε οποιαδήποτε ενόχληση των νεφρών σας.



Δίδυμοι
Χρονιά ορόσημο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που ακολουθεί. Μετά από πάρα πολλά χρόνια με δυσκολίες σε όλους τους τομείς επιτέλους η τύχη σας χαμογελά. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συγγενείς, ανοίγουν δρόμοι για ταξίδια στο εξωτερικό, ενασχόληση με το εμπόριο, ταξίδια στο εξωτερικό, ανώτερες σπουδές ή πνευματική εξέλιξη.
Εάν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αισθάνεστε ήδη πιο ανάλαφροι και οι δυσκολίες δεν σας αγγίζουν πια. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να δείξετε αντοχή στις αλλαγές Αρκετοί θα αλλάξετε δουλειά, κάποιοι άλλοι τομέα απασχόλησης και κάποιοι άλλοι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έναν δύστροπο «προϊστάμενο». Ακόμη και η οικογένεια σας μπορεί με τις απαιτήσεις της να δημιουργήσει δυσκολίες στην καριέρα σας. Πολύ προσοχή να δείξετε από 10- 20 Απριλίου 2009.
Να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε, μην δημιουργείτε εντάσεις και διαμάχες στο χώρο της δουλειάς και αν οι συνάδελφοι σας κρατούν αρνητική στάση απέναντι σας διατηρήστε την ψυχραιμία σας.
Από τον Οκτώβριο βελτιώνονται οι συνθήκες για όλους σας στον εργασιακό σας χώρο και θα υπάρξουν ευκαιρίες προόδου.
Πιστεύω ότι ο καιρός της ανεμελιάς, της αισιοδοξίας και της σπατάλης χωρίς έλεγχο έχει περάσει. Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Αιγόκερο φέρνει αλλαγές στα οικονομικά σας καθώς και στα; οικονομικά του συντρόφου σας.


Αν μέχρι τώρα στηριζόσασταν σε τρίτους για την καλή οικονομική σας κατάσταση τώρα θα πρέπει να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Αν κάνετε σωστές επιλογές και επενδύσεις θα δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται, και σε βάθος χρόνου να αποδίδουν σημαντικά οφέλη. Να είστε προσεκτικοί την περίοδο των καλοκαιρινών εκλείψεων από τέλη Ιουνίου μέχρι μέσα Ιουλίου.
Πεταλουδίτσες του ζωδιακού χαρείτε την ελευθερία σας μέχρι τον Οκτώβριο γιατί αργότερα θα πρέπει να σοβαρευτείτε. Με τον Δία να βρίσκεται στον 9ο οίκο σας, ο έρωτας σας περιμένει σε κάποιο ταξίδι, στο χώρο σπουδών για τους νεώτερους , σε ένα σεμινάριο, στη γειτονιά σας όταν βγάζετε βόλτα τον σκύλο.. Ιδιαίτερα ερωτικός μήνας ο Ιούλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Φροντίστε να επιλέξετε το πλέον κατάλληλο πρόσωπο γιατί η επιλογή που θα κάνετε θα σας συνοδεύει για πάρα πολύ καιρό.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υγείας θα κυλήσει αυτή η χρονιά. Οι νέες πλανητικές όψεις σας βοηθούν να αποβάλετε το άγχος με αποτέλεσμα να μην παρουσιάζετε τα ψυχοσωματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν αρκετό καιρό. Αντίθετα, οι θετικές εξελίξεις στα προσωπικά σας θα σας γεμίσουν αισιοδοξία με αποτέλεσμα τα επίπεδα ενέργειας να είναι πολύ υψηλά.



Καρκίνος
Το 2009 είναι η αρχή μιας ολόκληρης εποχής στη διάρκεια της οποίας θα αλλάξουν τα πάντα στη ζωή σας. Σχέσεις, συνεργασίες, οικογενειακοί δεσμοί, ακόμα και ο τρόπος που σκέφτεστε αλλάζουν οριστικά. Το 2009 φέρνει μαζί του χρήματα, σας απαλλάσσει από φοβίες και ανασφάλειες, θεραπεύει παλιά τραύματα. Στο χέρι σας είναι να διαχειριστείτε με σύνεση τα δώρα του Δία και να δείξετε υπομονή στις παροδικές δυσκολίες που θα υπάρξουν.
Χωρίς αξιόλογες μεταβολές η καριέρα σας– τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο - με κάποια διαστήματα που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Τον Μάρτιο οι σκέψεις σας θα στρέφονται γύρω από την καριέρα σας και το αν είναι σωστές ή όχι οι επιλογές που έχετε κάνει σε αυτόν τομέα. Μην πάρετε καμιά απόφαση αυτό το διάστημα γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή.
Από τα τέλη Απριλίου και μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποθέσεις που θα σας κουράσουν.
Σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και κέρδη σας περιμένουν το 2009. Ακόμη μπορεί να έχετε οφέλη από κληρονομιές, επιστροφή φόρων , extra εισοδήματα του συντρόφου σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε σπατάλες αλλά αντίθετα, σε αυτές τις εποχές θα πρέπει να κάνετε οικονομίες, σωστές επενδύσεις, και προγραμματισμό. Η έκλειψη Σελήνης τον Αύγουστο σας ωθεί σε σπατάλες καθώς και το τελευταίο δίμηνο του έτους όπου θα πρέπει να περιορίσετε τον καταναλωτισμό σας.


Χρονιά πολύ ερωτική, με τον Δία και τον Ποσειδώνα να βοηθούν στην πραγματοποίηση των όσων φαντασιώνεστε, με το ερωτισμό σας να αψηφά κάθε έννοια συντηρητισμού. Ο Πλούτωνας απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα της σχέσης σας και σας αναγκάζει να τα αντιμετωπίσετε αν δεν θέλετε αργότερα να αντιμετωπίσετε μεγαλύτερες δυσκολίες. Αρκετοί θα χρειαστεί να στηρίξετε τα μέλη της οικογένειας σας.
Δεν υπάρχουν αρνητικές επιδράσεις για την υγεία σας φέτος. Αντίθετα το διάστημα από 20 Αυγούστου έως 20 Οκτωβρίου η ενέργεια σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και αυτό το διάστημα είναι πολύ θετικό για να πραγματοποιήσετε δραστηριότητες που απαιτούν δύναμη και ενεργητικότητα.



Λέων
Το πιο σημαντικό γεγονός αυτής της χρονιάς είναι η μετακίνηση του Δία απέναντι από το ζώδιο σας. Η μεγαλύτερη εύνοια είναι στα προσωπικά σας, ενώ τα οικονομικά σας παρουσιάζουν ακόμη διακυμάνσεις. Ακόμη από τον Οκτώβριο θα σας απασχολήσουν θέματα της καθημερινότητας , θέματα που σχετίζονται με αδέλφια, τους γείτονες ή με το μεταφορικό σας μέσον. Αν θέλετε να αγοράσετε αυτοκίνητο είναι προτιμότερο να το κάνετε πριν τον Οκτώβριο. Αργότερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αγορές σας.
Περισσότερο οι συνεργασίες σας επηρεάζονται φέτος και εκεί θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα οι επιδιώξεις σας. Αν σκέφτεστε να συνεργαστείτε με κάποιο άτομο που δεν γνωρίζετε αρκετά θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά και πριν προχωρήσετε στην υπογραφή συμφωνιών να ελέγξετε καλά κάθε παράγραφο. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες δώστε βάρος στην σωστή οικονομική διαχείριση και μην παρασύρεστε σε μεγάλα ανοίγματα. Το δεύτερο μισό του Μαίου με τον Ερμή ανάδρομο αποφύγετε κάθε σημαντική συζήτηση ή απόφαση όσον αφορά συνεργασίες. Αυτή τη χρονιά μπορεί να κουραστείτε αλλά μέχρι το τέλος της θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.
Λόγω του Δία και της αισιοδοξίας που σας γεμίζει, θα θελήσετε να ικανοποιήσετε κάθε σας επιθυμία – που συνήθως είναι και ακριβές - με αποτέλεσμα να μην ελέγχετε τα οικονομικά σας. Καλό θα είναι να κάνετε μια συντηρητική διαχείριση των οικονομικών σας γιατί ο Κρόνος μέχρι τον Οκτώβριο θα προκαλεί δυσκολίες και ανατροπές. Ο Ιανουάριος μπορεί να φέρει απρόσμενα κέρδη. Επίσης καλό διάστημα για τα οικονομικά σας είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.


Πολύ καλή χρονιά για τις προσωπικές σας σχέσεις. Με τον Δία και τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας πολλές φορές η αισιοδοξία και ο ρομαντισμό σας θα υπερβαίνουν τα όρια. Καλό θα είναι να κρατήσετε την διαύγεια της σκέψης σας και επαφή με την πραγματικότητα ώστε να προφυλαχτείτε από απογοητεύσεις. Προσέξτε μήπως βλέπετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει μέσα από ροζ γυαλιά και κάποια στιγμή συνειδητοποιήσετε ότι έχει και αυτός ελαττώματα. Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε μέσα στο 2009 πολύ καλή περίοδος είναι από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι δεσμευμένοι Λέοντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν σκέπτονται να παραστρατήσουν γιατί μπορεί να έχουν πολλές ευκαιρίες αλλά οι αταξίες τους θα αποκαλυφθούν!!
Η υγεία σας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Από το μόνο που «κινδυνεύετε» είναι το άγχος το οποίο μπορεί να σας πιέσει. Δείξτε προσοχή στη διάρκεια των εκλείψεων και μην υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας. Ακόμη σε αυτές τις περιόδους (Ιανουάριο 09 και Αύγουστο 09) μην τρέχετε όταν οδηγείτε και μην είστε βιαστικοί στις κινήσεις σας.



Παρθένος
Η υπομονή θα πρέπει να σας συνοδεύει και αυτή τη χρονιά τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου που ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο σας. Οι αλλαγές συνεχίζονται στην προσωπική σας ζωή καθώς και στις συνεργασίες σας. Ο Δίας στον Υδροχόο σας βοηθά να απαλλαγείτε από φοβίες και ανασφάλειες. Μπορείτε φέτος να γίνετε πιο δυνατοί ψυχολογικά και να αφήσετε πίσω σας οριστικά το παρελθόν.
Δεν υπάρχουν σημαντικά γεγονότα στην καριέρα σας αυτή τη χρονιά. Μπορείτε τώρα να καταστρώσετε τα σχέδια σας τα οποία θα βάλετε σε εφαρμογή από το 2010. Η εργασία σας μπορεί να είναι σταθερή αλλά δεν θα σας προσφέρει την ικανοποίηση της εξέλιξης. Κάντε υπομονή και μην αντιδράτε παρορμητικά. Στις εποχές που διανύουμε, η επαγγελματική σταθερότητα είναι πολύ σημαντική. Αν είστε στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας θα έχετε πολλές ευκαιρίες μέσα σε αυτή τη χρονιά. Να είστε σε επιφυλακή.
Αλλαγές στα οικονομικά σας να περιμένετε από τα μέσα Οκτωβρίου. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να αποταμιεύετε όσο μπορείτε γιατί αργότερα θα προκύψουν απρόσμενα έξοδα και περιορισμοί. Μάλιστα αρκετές φορές οι οικονομικές δυσκολίες θα φέρουν και εντάσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Για να περάσετε αρκετά ανώδυνα τους οικονομικά πιεστικούς τελευταίους μήνες του 2009 θα πρέπει να κάνετε καλό σχεδιασμό των οικονομικών σας, να μην κάνετε σπατάλες και να ξεχωρίσετε τις πραγματικές από τις φανταστικές ανάγκες σας.


Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας έχετε αφήσει πίσω σας τις δυσκολίες, τις γκρίνιες και κάποιους αναπόφευκτους χωρισμούς και αισθάνεστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά. Η νέα θέση του Πλούτωνα θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Τώρα μπορείτε να κάνετε κάποια νέα σχέση η οποία θα σας επηρεάσει μέχρι τα τα βάθη της ψυχής σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο εξακολουθείτε να ζείτε αλλαγές και ανατροπές στην ερωτική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να βρείτε τον έρωτα ακόμα και στον χώρο εργασίας σας, ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας κάνοντας εντελώς διαφορετικά πράγματα από ότι μέχρι τώρα. Η εποχή γύρω στο Πάσχα είναι επικίνδυνη για απιστίες, και λάθος επιλογές. Αντίθετα καλή περίοδος για να παντρευτείτε είναι το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Το μόνιμο σχεδόν πρόβλημα σας είναι το άγχος που σας δημιουργεί διάφορα ψυχοσωματικά. Φροντίστε να διατηρείτε την ηρεμία σας και ότι και αν συμβαίνει να το αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία. Ο Δίας στον Υδροχόο σας βοηθά να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας αλλά ίσως σας οδηγήσει σε υπερβολές στο φαγητό και ποτό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρεθείτε με επιπλέον κιλά αν και αυτό δεν θα σας χαλάσει την ψυχολογία.
Ζυγός
Μπορείτε να χαμογελάτε!! Το 2009 μπορεί να σας φέρει έναν μεγάλο έρωτα, ένα παιδί, νέους φίλους, επιτυχία στους στόχους σας. Επωφεληθείτε από αυτό το καλό διάστημα γιατί από τον Οκτώβριο ο Κρόνος στο ζώδιο σας θα φέρει κάποιους περιορισμούς και θα σας αναγκάσει να σοβαρευτείτε.
Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας αυτή τη χρονιά. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και αυτά που καταφέρατε το 2008.Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε με τον ίδιο ζήλο, έστω και δεν έχετε πάντα την αναγνώριση που σας αξίζει. Λίγο δύσκολη είναι η περίοδος των εκπλήξεων όπου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην προκαλείτε την τύχη σας. Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην κάνετε λάθη από βιασύνη.
Ούτε τα οικονομικά σας έχουν αξιόλογες μεταβολές αυτή τη χρονιά. Από τον Οκτώβριο και μετά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο Κρόνος στο ζώδιο σας σας αναγκάζει σε περιορισμούς και –εκτός των άλλων – σε προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας. Ακόμη μια περίεργη περίοδος για τα οικονομικά σας είναι όταν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από 6 Μαρτίου μέχρι 16 Απριλίου. Εκείνο το διάστημα καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, μην υπογράφετε συμβόλαια και μην αγοράζετε πράγματα αξίας.
Πολύ καλή χρονιά το 2009 για τα αισθηματικά σας. Ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει κοντά σας θαυμαστές, νέες γνωριμίες, επιστροφή ανθρώπων από το παρελθόν που δεν σας ξεπέρασαν ποτέ, ένα μωρό, ένα γάμο, χαρά και αισιοδοξία. Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας βελτιώνοντας τις σχέσεις και συνεργασίες σας.


Σε αυτό το διάστημα μόνο μια δύσκολη περίοδος υπάρχει, όταν η κίνηση της Αφροδίτης γίνεται ανάδρομη και προκαλεί αναστάτωση στις σχέσεις με την εμφάνιση παλιών ερώτων που διεκδικούν πάλι την καρδιά σας. Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, γιατί μπορεί να χάσετε κάτι πραγματικά καλό. Ένα ακόμη θετικό διάστημα είναι από 15 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε και τον γάμο σας ο οποίος θα έχει σταθερές βάσεις.
Η παραμονή του Κρόνου στην Παρθένο συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί και να απαιτεί την προσοχή σας. Φροντίστε την διατροφή σας, βάλτε την άσκηση στη ζωή σας, και μην αμελείτε το οποιοδήποτε αρνητικό σύμπτωμα . Να είστε προσεκτικοί Φεβρουάριο και Νοέμβριο που η αντίθεση του Κρόνου με τον Ουρανό φέρνει στην επιφάνεια τυχόν προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.



Σκορπιός
Ο χώρος της οικογένειας, του σπιτιού και της καριέρας είναι οι τομείς που σας απασχολούν περισσότερο αυτή τη χρονιά. Προφυλάξτε την ορθότητα της κρίσης σας και μην παρασύρεστε από χίμαιρες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Αισθηματικά, οι ευκαιρίες και οι δυσκολίες συνεχίζουν να εναλλάσσονται.
Ακόμη μια χρονιά που οι επαγγελματικές σας υποθέσεις και ανάγκες έρχονται σε αντιπαράθεση με τις ανάγκες της οικογένειας σας.
Επίσης την περίοδο των εκλείψεων θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγετε τις αρνητικές συνέπειες. Ακόμη ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να θολώνει τη κρίση σας, γι αυτό θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί και να μην ενθουσιάζεστε εύκολα ούτε να παρασύρεστε από την υπέρμετρη αισιοδοξία που σας χαρίζει ο Δίας από τον χώρο της καριέρας σας. Από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι και το τέλος της χρονιάς μπορείτε να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να τους κατακτήσετε χάρη στην αστείρευτη ενεργητικότητα που σας χαρίζει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης. Αποφύγετε την υπερκόπωση.
Τα οικονομικά σας παραμένουν στα ίδια περίπου επίπεδα με αυτά της προηγούμενης χρονιάς. Δεν θα υπάρξουν αξιόλογες μεταβολές ούτε κέρδη αλλά ούτε και ζημιές. Από τα μέσα της χρονιάς το μυαλό σας θα απασχολούν τρόποι εξέλιξης των οικονομικών σας και νέες πηγές εσόδων. Λίγη προσοχή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου όπου θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε σπατάλες γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές σε πληρωμές και εισπράξεις.


Η αισθηματική σας ζωή δέχεται αντιφατικές επιρροές. Από τη μια ο Ουρανός φέρνει στο δρόμο σας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενδιαφέροντες ανθρώπους, ξαφνικούς έρωτες. Από την άλλη ο Κρόνος δεν σας αφήνει να σταθεροποιήσετε μια σχέση γιατί ο ρόλος του είναι να «γκρεμίζει» οτιδήποτε επιφανειακό. Καλύτερες μέρες με πιο σταθερές σχέσεις θα έρθουν από τον Νοέμβριο και μετά. Αντίθετα πολύ γλυκές και αγαπησιάρικες θα είναι οι σχέσεις σας με την οικογένεια σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται κάποιο μέλος της οικογένειας σας να αρραβωνιαστεί, να παντρευτεί ή να αποκτήσει απογόνους.
Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας σχετικά με την υγεία σας αυτήν την περίοδο. Ο οργανισμός σας είναι πολύ ανθεκτικός και σε περίπτωση ασθένειας αναρρώνετε εύκολα, αλλά συνήθως το πρόβλημα σας είναι το άγχος, η υπερβολική καταπόνηση που επιβάλλετε στον οργανισμό σας προς χάριν της εργασίας σας, η νευρική σας υπερδιέγερση κάθε φορά που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένετε. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να τρέφεστε σωστά.



Τοξότης
Το 2009 θα φέρει κοντά σας φίλους και στενούς συγγενείς, θα βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας, να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ή να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια χρήσιμα για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η καριέρα σας εξακολουθεί να σας ταλαιπωρεί αλλά απαιτεί λίγη ακόμη υπομονή. Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
Κάντε λίγο υπομονή ακόμη και η κατάσταση στον επαγγελματικό θα βελτιωθεί. Οι αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν, οι απαιτήσεις των άλλων εξακολουθούν να είναι υπερβολικές και εσείς αισθάνεστε να πνίγετε την δημιουργικότητα σας μέσα στην καθημερινή διεκπεραίωση της εργασίας σας. Από το τέλος Οκτωβρίου η κατάσταση βελτιώνεται και θα δείτε σταδιακά τα βάρη και τις πιέσεις να ελαττώνονται καθώς και τα σχέδια τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας να μπαίνουν σε τροχιά ανάπτυξης.
Η χρονιά που τελείωσε σας έδωσε την ευκαιρία να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση μέσα από σκληρή δουλειά η οποία μάλιστα σας απομάκρυνε ακόμα και από τους φίλους σας. Στη νέα χρονιά που ξεκινά θα πρέπει να διατηρήσετε όσα έχετε αποκτήσει, χωρίς να κάνετε επικίνδυνα ανοίγματα και άσκοπες σπατάλες . Καλύτερο διάστημα για επενδύσεις το πρώτο εικοσαήμερο του Ιουλίου. Η περίοδος των εκλείψεων απαιτεί σύνεση καλό προγραμματισμό και περιορισμό των δαπανών.


Κάπως περίεργα θα κινηθεί η προσωπική σας ζωή μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2009. Οι «περίεργες» καταστάσεις δεν θα λείψουν.
Ενώ έχετε πολλές ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε,
να έρθετε κοντά με τον σύντροφο σας , θα υπάρξουν περίοδοι που θα θέλετε να απομονωθείτε, να «ψάξετε» τα συναισθήματα σας, να καταλάβετε πόσο καλά είστε μέσα στις σχέσεις σας, αν θέλετε να έχετε καν σχέση! Περιμένετε μέχρι τον Ιούνιο και θα έχετε τις απαντήσεις που αναζητάτε. Το τέλος της χρονιάς και ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη τα αισθηματικά σας έχουν πάρει την τελική τους μορφή. Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε μια νέα ζωή με τον σύντροφο σας είτε συγκατοικώντας μαζί του, είτε προχωρώντας σε επίσημη δέσμευση.
Η κούραση από τις υπερβολικές απαιτήσεις της δουλειάς, οι οικογενειακές υποχρεώσεις, το άγχος να τα προλάβετε όλα σας προκαλούν έναν συνεχή εκνευρισμό και μια βαθιά κόπωση που μπορεί να φτάσει μέχρι την εξάντληση. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται Φεβρουάριο και Σεπτέμβριο με την αντίθεση Κρόνου – Ουρανού.



Αιγόκερως
Χρονιά αλλαγών, οικονομικής ανόδου και επαγγελματικών ευκαιριών χαρακτηρίζεται για σας το 2009 φίλοι Αιγόκεροι. Με τον Δία στον Υδροχόο μπορείτε να ελπίζετε σε αύξηση των εσόδων σας η οποία θα συνοδεύεται από σταθεροποίηση και άνοδο στον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτό βέβαια σημαίνει σκληρή δουλειά αλλά μην ξεχνάτε, υπάρχει και προσωπική ζωή η οποία μάλιστα αρκετές φορές θα σας ξαφνιάσει..
Σε δύο μέρη χωρίζεται η επαγγελματική σας ζωή φέτος. Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, που ο Κρόνος (κυβερνήτης πλανήτης σας) αλλάζει ζώδιο, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης των ταλέντων σας μέσα από την εργασία και να ολοκληρώσετε ενδεχομένως κάποιες σπουδές(επιμορφωτικά σεμινάρια, μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες), οι οποίες μπορεί να σας κούρασαν αλλά τώρα θα προστεθούν στα εφόδια που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τη επαγγελματική καταξίωση η οποία σας περιμένει από το Νοέμβριο και μετά. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, οι ευθύνες που θα σας ανατεθούν θα είναι πολλές, αλλά η δικαίωση (ηθική και οικονομική) που θα λάβετε θα σας αποζημιώσει. Να θυμάστε ότι και ζωή δεν είναι μόνο η δουλειά, χρειαζόμαστε την αγάπη και την στήριξη των δικών μας ανθρώπων. Προσπαθήστε να μην τους παραμελείτε.
Η παρουσία του Δία στον τομέα των οικονομικών, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και αύξηση των εσόδων σας, αλλά προειδοποιεί για υπερβολές και σπατάλες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, να κάνετε τις σωστές επενδύσεις και να μην παρασύρεστε από υποσχέσεις εύκολου κέρδους. Ευτυχώς είστε από τη φύση σας συνετοί και σοβαροί, και αν ακολουθήσετε το ένστικτο σας δεν θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις.


Κάπως περίπλοκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η προσωπική σας ζωή για το 2009. Ενώ είστε άνθρωποι συντηρητικοί που δεν σας αρέσουν οι αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, φέτος με τις εκλείψεις Φεβρουαρίου και Ιουλίου καθώς και με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Ξαφνικά θα νοιώθετε πιεσμένοι από τη σχέση σας, πολλοί θα θελήσετε να «γευθείτε» έναν πειρασμό, άλλοι θα αναπολείτε έναν έρωτα του παρελθόντος. Εάν η σχέση σας έχει γερές βάσεις, θα καταφέρετε να αντέξετε. Διαφορετικά από το φθινόπωρο θα αναγκαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις .Για τους αδέσμευτους Αιγόκερους καλές περίοδοι για να νέες γνωριμίες, φλερτ και δημιουργία σχέσεων είναι ολόκληρος ο Ιούνιος και ο Αύγουστος.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η υγεία σας με αρκετές μάλιστα περιόδους όπου η ενέργεια και η αντοχή σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Λίγη προσοχή απαιτείται το τελευταίο δίμηνο του έτους, όπου οι ευθύνες, το άγχος και η κούραση μπορεί να προκαλέσουν ενοχλήσεις που δεν πρέπει να αμελήσετε.



Υδροχόος

Μετά από δώδεκα χρόνια υποδέχεστε και πάλι τον ευεργέτη πλανήτη Δία στο ζώδιο σας, κάτι που σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Όμως να θυμάστε ότι τίποτε δεν κατακτείται χωρίς προσπάθεια!! Να είστε ρεαλιστές, να εργάζεστε με σοβαρότητα και να μην παρασύρεστε σε όνειρα και υπερβολές. Δείξτε προσοχή στη διάρκεια των εκλείψεων, και απολαύστε όσα καλά έχει να σας δώσει αυτή χρονιά!!
Δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες αλλαγές στο χώρο των επαγγελματικών σας. Περισσότερο θα μπορέσετε να κατοχυρώσετε την θέση σας, να γνωρίσετε άτομα που θα βοηθήσουν αργότερα στις επιδιώξεις σας, να ανακαλύψετε μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Αν αυτό σημαίνει ότι θέλετε να αλλάξετε όλη σας την επαγγελματική πορεία και να στραφείτε σε κάτι που μέχρι τώρα το αντιμετωπίζατε ερασιτεχνικά και ως χόμπι, θα μπορέσετε φέτος να βάλετε τις βάσεις για αυτήν την αλλαγή που θα πραγματοποιήσετε με αργά και σταθερά βήματα. Εσείς λοιπόν αποφασίζετε πως θα χρησιμοποιήσετε την εύνοια του Δία.
Αστάθεια, απρόβλεπτα έξοδα, ανατροπές και κούραση ήταν ότι αντιμετωπίζατε τα δύο τελευταία χρόνια σε σχέση με τα οικονομικά σας. Το 2009 η κατάσταση βελτιώνεται, ιδιαίτερα από το φθινόπωρο και μετά. Μέχρι τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σύνεση και ψυχραιμία τα όσα προκύψουν. Ιδιαίτερα προσεκτικοί στον χειρισμό των οικονομικών σας θα πρέπει να είστε τον Φεβρουάριο και τον Σεπτέμβριο. Μην κάνετε περιττές δαπάνες και αν μπορείτε αποταμιεύστε.


Πολύ καλή χρονιά για την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας γενικότερα είναι η νέα χρονιά. Πολλοί από σας φέτος θα ζήσετε έναν ρομαντικό έρωτα από αυτούς που συχνά ονειρευόμαστε αλλά σπάνια γίνεται πραγματικότητα. Μια νέα γνωριμία, η επιστροφή κάποιας σχέσης από το παρελθόν(ιδιαίτερα Μάρτιο-Απρίλιο), μια μοιραία συνάντηση που θα σας συγκλονίσει, όλα μπορούν να συμβούν. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν μια δεύτερη περίοδο έρωτα με τον σύντροφο τους και προς το φθινόπωρο δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα μωρό!! Λίγη προσοχή και αυτοσυγκράτηση δείξτε τον Φεβρουάριο, Ιούλιο και Αύγουστο που οι εκλείψεις προκαλούν αναστατώσεις.
Με την εύνοια του Δία βοηθό σας, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με την υγεία σας. Θα πρέπει όμως να αποφεύγετε τις καταχρήσεις , να περιορίσετε την κατανάλωση ποτού καθώς και να μην κάνετε υπερβολές στο φαγητό γιατί πολύ εύκολα μπορεί να πάρετε κιλά. Ακόμη αν κάνετε χρήση φαρμάκων, να είστε προσεκτικοί με τις παρενέργειες. Είναι προτιμότερο να παίρνετε πάντα τη γνώμη του γιατρού σας


Ιχθείς
Θα έλεγε ότι επιτέλους το 2009 θα δείτε τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο και εσείς να έχετε την ευκαιρία να «ανασάνετε» από όσα περάσατε τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν έχουν απομακρυνθεί εντελώς οι δυσκολίες, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ λιγότερες φέτος. Τουλάχιστον θα είστε σε καλύτερη ψυχολογική διάθεση και θα αντιμετωπίζετε διαφορετικά τις καταστάσεις.
Οι περιορισμοί και οι δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες/ συναδέλφους θα συνεχιστούν και αυτή τη χρονιά. Αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να προχωρήσετε στην εργασία σας και συνεχώς συναντάτε εμπόδια. Εξάλλου και εσείς αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι για να διεκδικήσετε κάτι περισσότερο. Είναι προτιμότερο αυτή τη χρονιά θα διατηρήσετε αυτά που έχετε, να τακτοποιήσετε οικογενειακές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν, και να δραστηριοποιηθείτε έντονα από το τέλος αυτής της χρονιάς ώστε το 2010 με τον Δία στο ζώδιο σας να κατακτήσετε τους στόχους σας.
Μέχρι και το φθινόπωρο τα οικονομικά σας παρουσιάζουν διακυμάνσεις με καλές και κακές στιγμές. Ο Φεβρουάριος μπορεί να φέρει αύξηση των εσόδων σας, καθώς και την διάθεση για πολυτελείς αγορές. Μάρτιο όμως και Απρίλιο επανεξετάζετε τις κινήσεις σας και δεν θα λείψουν κάποιες περικοπές στα έξοδα και στις περιττές αγορές. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς, καλείστε να τακτοποιήσετε ότι έχει σχέση με κληρονομικά και φορολογικά θέματα. Μπορείτε να ζητήσετε τη γνώμη δικών σας ανθρώπων, όμως κρατείστε τους έξω από τα οικονομικά σας θέματα. Αποφύγετε να ζητήσετε την οικονομική βοήθεια τους, ώστε να αποφύγετε προστριβές στο μέλλον.


Μόνο αν είστε γεννημένοι τι τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες αναστατώσεις στην προσωπική σας ζωή. Αυτό σημαίνει νέοι έρωτες, δεσμεύσεις, χωρισμοί, επανασυνδέσεις. Ιδιαίτερα έντονη περίοδος το τέλος του Απριλίου.Οι υπόλοιποι με τον Κρόνο να παλινδρομεί στον τομέα των προσωπικών σχέσεων και του γάμου, περισσότερο θα απασχολείτε το μυαλό σας με την ορθότητα ή όχι των αποφάσεων σας, με το αν σας καλύπτει η σχέση που έχετε, αν φύγετε τι θα κάνετε μόνοι σας, αν μπορείτε να ερωτευτείτε ξανά. Οι μήνες στους οποίους μπορείτε να ελπίζετε για βελτίωση των αισθηματικών σας, για να έχετε καλύτερη διάθεση και να κάνετε νέες γνωριμίες είναι ο Αύγουστος και ο Νοέμβριος.
. Αν είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και αποφεύγετε τις υπερβολές, δεν θα αντιμετωπίσετε θέματα με την υγεία σας φέτος. Μην κάνετε καταχρήσεις, αν παρουσιαστούν ενοχλήσεις να τις εξετάσετε αμέσως, και ιδιαίτερα το καλοκαίρι να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, όχι βιαστικές ενέργειες, μην τρέχετε όταν οδηγείτε, και αν καπνίζετε περιορίστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια: