Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ!!!!!! ΕΥΚΟΛΗ!

Και μετά από την "λιγουλάκι παχυντική μακαροναδίτσα" ερχόμαστε αγαπητοί μου στην παρακάτω πολύ εύκολη σαλατίτσα.......... Η σαλατίτσα του "΄ΒΑΖΕΛΟΥ"
Απολαύστε την !!!!!!!!

7 - 8 φύλλα μαρουλιού
ίση ποσότητα σε άσπρο λάχανο
1 πράσινη πιπεριά
2 κεσεδάκια γιαούρτι
1 χούφτα άνηθο
1 χούφτα μαιντανό
2 κουτ σούπας μελιτζανοσαλάτα Hel....n’s (η πιο κατάλληλη γι'αυτή τη συνταγη)
λάδι
ξύδι
αλατοπίπερο
1/2 κουτ γλυκού κύμινο
Στα γρήγορα

Οδηγίες
Ψιλοκόβουμε μαρούλι, λάχανο και πιπεριά και τα τοποθετούμε στη σαλατιέρα. Ρίχνουμε αλατοπίπερο, λάδι και ξύδι (όσο θέλουμε) και ανακατεύουμε ελαφρά.
Ψιλοκόβουμε άνηθο και μαιντανό.
Σε ένα μπωλ βάζουμε τον άνηθο, τον μαιντανό, τη μελιτζανοσαλάτα, το γιαούρτι, το κύμινο και: λάδι, ξύδι, αλατοπίπερο (όσο θέλουμε πάλι) και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το μίγμα αυτό πάνω στα λαχανικά στη σαλατιέρα και έτοιμη η σαλάτα μας!

Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται με παξιμάδια, φρυγανιές, κριτσίνια και γενικά οτιδήποτε τραγανό, επειδή η σαλάτα έχει ιδιαίτερα απαλή υφή, κάνει πολύ ωραία αντίθεση.
Ο λόγος για τον οποίο εχω βάλει 2 φορές λαδι, ξύδι και αλατοπίπερο, είναι γιατι έτσι δε χρειάζεται στο τέλος να ανακατέψω τη σαλάτα και να τη "χαλάσω", τα υλικά είναι ήδη ανακατεμένα από πριν.
ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΙΛΑΚΙ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΙΤΣΑ...

2 σχόλια:

Matriga είπε...

Ε!!! Τώρα τι να σου πω??? Πως θα χάσω το κιλό που πήρα στις γιορτές? Mε τη μακαρονάδα σου; Άσε που λύσαξα στην πείνα ενώ έχω φάει ήδη!!! lol

D.Angel είπε...

Συμφωνώ με την matriga!!!Ασε που το επίσημο φαγητό του βάζελου είναι ο λαγός!!!τι να μου κάνει η σαλατούλα ε;;;;χα χα χα