Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2009

Μια πολύ νόστιμη συνταγή!

Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα από μανιτάρια
(Για 4 άτομα)
4 φιλέτα χοιρινά
300 γρ. φρέσκα μανιτάρια
2 κρεμμυδάκια
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 ματσάκι θυμάρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
50 ml μπαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι
Ψήνετε τα φιλέτα σε προθερμασμένο φούρνο για 10΄. Παράλληλα, πλένετε τα μανιτάρια, τα κόβετε και τα σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτετε στο τηγάνι τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο ψιλοκομμένα, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Σβήνετε τη σάλτσα με το μπαλσάμικο και συμπληρώνετε 200 ml νερό. Αφήνετε τα υλικά να σιγοβράσουν για 3-5΄ και σερβίρετε τα μανιτάρια με τη σάλτσα μαζί με τα φιλετάκια.
Καλή σας όρεξη!!

1 σχόλιο:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μ' αρέσει!!
ΕΔγώ βάζω στη σάλτσα και ροκφόρ που του έχω μιαν αδυναμία;-)
Φιλιά Ορσαλίτσα!