Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ "Α ΛΑ ΠΡΟΒΕΝΣΑΛ"

(Για 4 άτομα)
1 πακέτο κανελόνια
1 μελιτζάνα
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κολοκύθι
1½ ντομάτα
350 ml χυμό ντομάτας
130 γρ. μυζήθρα
1 κρεμμύδι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
5 φύλλα βασιλικό
Ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Κόβετε το κρεμμύδι, τη μελιτζάνα, τις πιπεριές και το κολοκύθι σε κύβους και τα σοτάρετε με ελαιόλαδο για 5-6΄. Έπειτα, προσθέτετε την ντομάτα ψιλοκομμένη, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε τη σάλτσα σε δυνατή φωτιά να βράσει. Μόλις εξατμιστούν τα υγρά, την κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε τη μυζήθρα θρυμματισμένη. Ανακατεύετε, αφήνετε το μείγμα να κρυώσει και γεμίζετε με αυτό τα άβραστα κανελόνια. Τα τοποθετείτε σε ένα πυρέξ, ρίχνετε από πάνω το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 10΄.
Mετά το τρώτε!!!!!
Καλή σας όρεξη!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Matriga είπε...

Τρελαίνομαι για pasta! Θα τη δοκιμάσω σίγουρα. Καλή μας όρεξη

ΕΛΕΝΑ είπε...

Kαι μόνο που έβαλες στη γέμιση μελιτζάνα, μου αρέσει!!
Αντε, καλή μας όρεξη!!