Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Ακούω ακόμα το τιτίβισμα των πουλιών που πετούν από κλαδάκι σε κλαδάκι.... Μυρίζω αέρα, θάλασσα, χώμα και λουλούδια...Νιώθω βαθιά μέσα στην ψυχή μου τα λόγια του δάσους.... ο αέρας μου χαϊδεύει τα μαλλιά κοιτάζω ψηλά στον ουρανό και νιώθω ευτυχισμένη! Καλοκαιράκι! Διασχίζω με το ποδηλατό μου ένα στενό χωμάτινο δρομάκι. Αριστερά και δεξιά του δρόμου το ποτάμι με κοιτάζει και χαμογελάει! Η θάλασσα απλώνεται απέραντη μπροστά μου... θέλει να με καλωσορίσει στην αγκαλιά της... κι εγώ τρέχω, αφήνω το ποδήλατο και γίνομαι ένα μαζί της! Νιώθω κάθε σταγόνα του νερού να διαπερνά το σώμα μου και την ψυχή μου! Κοιτάζω ψηλά στον γλυκό ουρανό και βλέπω τον ήλιο να μου χαμογελά και αυτός! Οι μυρωδιές του τοπίου γύρω μου με συνεπαίρνουν και χάνομαι!!!!!!!!! Μαζεύω μικρά κοχύλια και περίεργες πέτρες με αλλόκοτα χρώματα για να τα χαρίσω σε αυτούς που αγαπώ.... Το αεράκι συνεχίζει να παίζει με τη θάλασσα και τον ουρανό κι εγώ στη μέση να χαμογελώ μαζι τους!!!! Βρίσκομαι σε μια απέραντη θάλασσα περιτριγυρισμένη από δέντρα, λουλούδια, χορτάρια, χρωματιστές πεταλούδες, κομψές λιβελούλες, και ποτάμια που περιμένουν να χαθούν και να γίνουν ένα με τη θάλασσα! Τα μάτια μου και η ψυχή μου δεν χορταίνουν τόση ομορφιά γύρω μου! Κάθε θρόϊσμα , κάθε ήχος, κάθε πλαφασμός, εισχωρούν βαθιά μέσα μου...

Ηταν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι! Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο γραφείο μου και μόλις ξύπνησα από τις στιγμές τις μαγικές που έζησα!!

Καλό φθινόπωρο με μυρωδιές, χρώματα, γεύσεις, αισθήσεις,θύμησες!!!!!!!

Να είστε καλά!!!!!!!!

1 σχόλιο:

matriga είπε...

Καλό φθινόπωρο να έχεις και τις όμορφες αναμνήσεις σου να της έχεις χαραγμένες στο μυαλό ως συντροφιά στο δύσκολο χειμώνα ;)

Υπέροχη ανάρτηση!
Καλημέρα